آیا «همستر کامبت» ما را پولدار میکند؟
اقتصاد ۱۰۰- ابوالفضل نیکوکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از ناآشنا بودن و عدم آگاهی افراد با اصول ارز دیجیتال و قرار دادن اطلاعات شخصی خود در اختیار افراد مختلف خبر داد اظهار کرد: این افراد زمینه وقوع جرم و کلاهبرداری را ایجاده کرده و پس از آنکه سرمایه آنها از بین رفت برای طرح شکایت به دستگاه قضایی مراجعه میکنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در خصوص بازی همستر کامبت گفت: این پروژه با بازی و سرگرمی آغاز شده و مردم فقط به عنوان یک سرگرمی به این بازی نگاه کنند.
وی گفت: مطابق گزارش ارائه شده کابران و افراد بسیاری در ایران از بازیهای رایانهای استفاده میکنند که بسیاری از آنان به فرآیند و قواعد ثبت و انتخاب صرافی و تشکیل کیف پول و نحوه معاملات آگاهی لازم را ندارند و با این همه بدنبال دستیابی به رمز ارزها از طریق غیر متعارف هستند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در خصوص بازی همستر کامبت گفت: این پروژه با بازی و سرگرمی آغاز شد که مردم فقط به عنوان یک سرگرمی به این بازی نگاه کنند مردم باید به این موضوع فکر کنند که آیا با ضربه زدن به یک سامانه میتوانند کسب درآمد کنند؟
نیکوکار افزود: وقتی فرد با اصول ارز دیجیتال ناآشنا باشد و به لحاظ عدم آگاهی، اطلاعات شخصی خود را در اختیار افراد متخلف قرار دهد زمینه وقوع جرم و کلاهبرداری را ایجاده کرده و پس از آنکه سرمایه آنها از بین رفت برای طرح شکایت به دستگاه قضایی مراجعه میکنند در حالی که باید پیش از وقوع آسیب و جرم از آن جلوگیری کرد.
وی اظهار کرد: ساخت و عرضه و قیمتگذاری رمز ارزها تحت نظارت هیچ مرجع رسمی داخلی و بینالمللی نیست و به راحتی امکان از دست رفتن کامل سرمایه وجود دارد و هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران طی مصوبهای رمز ارزها را مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمیداند و استفاده از آن را در مبادلات داخل کشور مجاز نمیشمارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران ادامه داد: در راستای آگاهسازی و پیشگیری از وقوع جرایم در سال گذشته ۷۰ میلیون پیامک در ۷ موضوع هشداری در زمینه رمز ارزها از طریق یکی از اپراتورهای تلفن همراه برای مردم استان تهران ارسال شده است.