ده‌ها هزار آهنگ تولید شده توسط هوش مصنوعی از اسپاتیفای حذف شدند

ده‌ها هزار آهنگ تولید شده توسط هوش مصنوعی از اسپاتیفای حذف شدند

اقتصاد ۱۰۰ – این آهنگ‌ها توسط یک استارتاپ هوش مصنوعی به نام Boomy ساخته شده‌اند و همچنین تعداد استریم‌های آن‌ها توسط بات‌ها افزایش پیدا یافته است.

به گزارش گروه دانش و فناوری، اسپاتیفای  ده‌ها هزار آهنگ که توسط استارتاپ  هوش مصنوعی Boomy تولید شده بودند را از پلتفرم خود حذف کرده است. نکته قابل توجه دیگری که در گزارش‌های مربوط به این خبر اعلام شده، این است که ظاهراً میزان استریم آهنگ‌های تولید شده با هوش مصنوعی توسط بات‌ها افزایش یافته است.

همانطور که اینسایدر در گزارش خود اشاره کرده، استارتاپ Boomy که سال ۲۰۲۱ راه‌اندازی شده، در وب‌سایت خود توضیح می‌دهد که ۱۴.۵ میلیون آهنگ یا حدود ۱۴ درصد از موسیقی‌های ضبط شده جهان را تولید کرده است. Boomy به کاربران این امکان را می‌دهد تا آهنگ‌هایی را در سبک‌های مختلف تولید کنند و سپس آن‌ها را در سرویس‌های استریم مانند Spotify منتشر کنند. با این حال، فایننشال تایمز گزارش کرده که این آهنگ‌ها به دلیل تعداد استریم‌های فیک خود، از اسپاتیفای حذف شده‌اند.

هوش مصنوعی Boomy

در ادامه این گزارش گفته شده که Universal Music Group به‌عنوان بزرگترین شرکت در صنعت موسیقی به تمام پلتفرم‌های استریم اصلی هشدار داده که در آهنگ‌های ساخته شده توسط Boomy فعالیت‌های مشکوکی مشاهده کرده که نشان می‌دهد برای افزایش آمار مخاطبان آهنگ‌ها از بات‌ها استفاده شده است. فایننشال تایمز توضیح می‌دهد که پس از اعلام این موضوع، اسپاتیفای حدود ۷ درصد از آهنگ‌های منتشر شده توسط Boomy را حذف کرده است.

بیانیه اسپاتیفای درباره مشکلات هوش مصنوعی

اسپاتیفای در بیانیه‌ای که برای اینسایدر ارسال شده، گفت:

«استریم غیرواقعی یکی از مشکلات طولانی‌مدت صنعت محسوب می‌شود که اسپاتیفای در تلاش است تا این مشکل را در سرتاسر سرویس خود برطرف کند. زمانی که موارد دستکاری شده احتمالی را شناسایی می‌کنیم یا از آن‌ها مطلع می‌شویم، با انجام اقداماتی که ممکن است شامل حذف تعداد استریم‌ها و خودداری از حق امتیاز آن‌ها شود، تأثیر این موارد را کاهش می‌دهیم.»

در همین رابطه، «دنیل اِک»، مدیرعامل اسپاتیفای، ماه گذشته گفته بود که صنعت موسیقی در مورد آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی نگران است و افزود که Spotify امیدوار است تا «موقعیتی را ایجاد کند» که در آن بتواند از سازندگان محافظت کند و همچنان امکان نوآوری در این پلتفرم وجود داشته باشد.

همچنین ماه گذشته، آهنگی تحت عنوان «Heart on My Sleeve» در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های پخش موسیقی منتشر شده بود که ظاهراً صدای دو خواننده آمریکایی (Drake و The Weeknd) در آن با کمک هوش مصنوعی شبیه‌سازی شده است. این آهنگ به دلیل نقض قانون کپی رایت، با واکنش شدیدی از سوی Universal Music Group مواجه شد و در نهایت، از شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های پخش موسیقی حذف شد.

انتهای پیام


چه زمانی طلا بخرم؟

چه زمانی طلا بخرم؟

تکنیک‌های دریافت سود روی طلا (+ پیش بینی قیمت طلا) رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

ثبت نام رایگان در وبینار آموزشی
ظرفیت محدود



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
https://akhbartimes.ir/sitemap_index.xml