سرعت اینترنت فیبر نوری چقدر است؟؛ نحوه دریافت اینترنت فیبر نوری
به گزارش گروه دانش و فناوری، در حال حاضر، طبق تعهدات وزیر ارتباطات، با افتتاح پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در سه شهر میبد، بافق و حمیدیه استان یزد، پوشش این فناوری به ۶ میلیون خانوار در سراسر کشور گسترش یافته است. این اقدام امکان اتصال کاربران به سرعتهای تا ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه را فراهم میکند. مقامات از جمله وزیر ارتباطات بارها تأکید کردهاند که هیچ تکنولوژی دیگری نمیتواند با سرعت و اثربخشی فیبرنوری رقابت کند.
از آنجایی که فناوری فیبر نوری با پهنای باند بسیار بالاتر از کابلهای مسی معمولی ارائه میشود سرعت آن تا ۱۰ گیگابیت بر ثانیه حتی بیشتر خواهد بود. این امکان باعث جایگزینی کابلهای قدیمی مسی با فیبر نوری میشود، زیرا با افزایش نیاز به اینترنت پرسرعت، فیبر نوری به یک ضرورت تبدیل شده است.
به گفته مسئولان، اجرای این پروژه میتواند زیرساخت ارتباطات کشور را برای دهههای آینده تضمین کند. این پروژه به دلیل اهمیت آن در قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه مشخص شده است. بنابراین، اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها به عنوان یک تکلیف برای وزارت ارتباطات و سایر دستگاهها مطرح شده است.
کاربران مناطق محروم در صورت تحت پوشش بودن منطقهشان میتوانند درخواست خود را ارائه کرده و اپراتور موظف است ظرف مدت یک ماه دسترسی به اینترنت فیبر نوری را برای تقاضا کننده فراهم کند.
از طرفی کاربران تهرانی میتوانند با شماره ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ ارتباط گرفته و با اعلام یک تلفن ثابت یا همراه تقاضای اینترنت فیبر نوری کنند. در صورتی که منطقه مورد نظر تحت پوشش باشد فیبر نوری واگذار خواهد شد. اما اگر منطقهای که که متقاضی در آن حضور دارد تحت پوشش نباشد، مخابرات موظف است آن ناحیه را ارزیابی کرده و در صورت درخواست ۱۰ متقاضی اقدامات نهایی را انجم دهد.
نکته اینکه در صورتی که تقاضا کننده در یک ساختمان باشد تنها برای او اینترنت فیبر نوری فعال خواهد شد و برای دیگر ساکنین بازاریابی می شود. هزینه کار هم با اجرای فیبرکشی و مودم حدود سه الی سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اما سرعتی که ارائه میشود سرعت مناسب و بالایی است.
بعلاوه متقاضیان میتوانند به منظور شفاف سازی بیشتر به سایت مخابرات مراجعه کرده و اطلاعات لازم دربارهی دریافت مودم قسطی را به دست بیاورند.
انتهای پیام