صندوق بین المللی پول نسبت به کاهش فعالیت های اقتصادی جهان هشدار داد
رئیس صندوق بینالمللی پول در بیانیهای در نشست وزرای دارایی و روسای بانک مرکزی گروه ۲۰ هشدار داد که فعالیتهای اقتصادی جهان بهویژه در بخش تولید در حال کاهش است.
به گزارش راشاتودی، کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بینالمللی پول در سخنان خود در نشست وزرای دارایی گروه ۲۰ و روسای بانکهای مرکزی هشدار داد که فعالیتهای اقتصادی جهانی به ویژه در بخش تولید رو به کاهش است.
وی خاطرنشان کرد که اقتصاد جهانی با وجود شوکهای پی در پی در سالهای اخیر و افزایش سریع نرخهای بهره، «نعوظی از خود نشان داده است».
او افزود که رشد اقتصاد جهانی توسط بازارهای کار و تقاضای بالا برای خدمات پشتیبانی میشود، اما بر اساس استانداردهای تاریخی ضعیف باقی میماند.
اقتصاد جهان در حال بازگشت به شرایط قبل از کرونا است
صندوق بین المللی پول نسبت به “تجزیه” اقتصاد جهانی هشدار داد
جورجیوا در ادامه گفت: فعالیت های اقتصادی به ویژه در بخش تولید کند شده است. با نگاهی بیشتر به آینده، چشم انداز رشد میان مدت ضعیف باقی می ماند.
رئیس صندوق بین المللی پول تاکید کرد: تورم اگرچه نشانه هایی از کاهش را نشان می دهد، اما همچنان مانع رشد اقتصادی است.
وی افزود: اخبار دلگرم کننده ای در مورد تورم شنیده می شود… روند در نهایت نزولی است. اما تورم کل هنوز بسیار بالاست و تورم اصلی علیرغم تشدید سیاست های پولی به طرز قابل توجهی چسبنده است.
جورجیوا همچنین تصریح کرد که “تورم می تواند مدت طولانیتری و بالاتر بماند” و این موضوع به افزایش بیشتر نرخ بهره نیاز دارد.
جورجیوا از رهبران گروه ۲۰ خواست تا «اقتصاد جهانی را به سمت مسیر میانمدت پر جنب و جوشتری سوق دهند» که مستلزم اقدامات سیاست داخلی و بینالمللی متمرکز بر کاهش تورم و مدیریت مسئولانه امور مالی است.
وی خاطرنشان کرد که این تلاشها ممکن است در کشورها متفاوت باشد و میتواند به اقدام جمعی نیاز داشته باشد، زیرا تفاوت در شرایط اقتصادی کشورها یک نگرانی دائمی برای صندوق بینالمللی پول است.
جورجیوا همچنین اظهار داشت که “تورم می تواند طولانی تر و بالاتر بماند” و این مستلزم افزایش بیشتر نرخ بهره است.
جورجیوا از رهبران گروه ۲۰ خواست تا «اقتصاد جهانی را به سمت مسیر میانمدت پر جنب و جوشتری ببرند، که نیازمند اقدامات سیاست داخلی و بینالمللی متمرکز بر کاهش تورم و مدیریت مالی مسئولانه است.
وی خاطرنشان کرد که این تلاش ها ممکن است در کشورهای مختلف متفاوت باشد و می تواند نیاز به اقدام جمعی داشته باشد، زیرا تفاوت در شرایط اقتصادی کشورها یک نگرانی دائمی برای صندوق بین المللی پول است.