طرح ترافیک جدید به امسال نخواهد رسید

طرح ترافیک جدید به امسال نخواهد رسید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از «شهر»، سیدجعفر تشکری هاشمی با بیان اینکه طرح ترافیک فعلی در سال ۱۳۵۹ در دولت موقت به تصویب رسیده است، تصریح کرد: بیش از ۴۰ سال گذشته و شرایط امروز به هیچ عنوان شباهتی با آن سال‌ها ندارد. نسخه سال ۵۹ حتما در سال ۱۴۰۲ نمی‌تواند نسخه کارآمدی باشد. به همین سبب در برنامه چهار ساله چهارم شهرداری را موظف کردیم بازنگری در طرح ترافیک را در دستور کار قرار دهد. 

تکلیف مجلس به وزارت راه/ واگذاری زمین به این افراد برای ساخت مسکن

وی همچنین خاطرنشان کرد: برخی از ساکنان از محدوده ترافیک کوچ کرده‌‌‌اند و باعث شب‌مردگی شده و فاصله فاحشی را در قیمت‌گذاری املاک مردم ایجاد کرده است. اگر معابر طرح ترافیک شلوغ‌تر از دیگر معابر نباشد خلوت‌تر نیست و این نشان می‌دهد که طرح ترافیک موثر نبوده و سکونتگاه‌های مردم از این طرح آسیب دیده است. بنابراین از شهرداری تهران درخواست کرده‌ایم که مطالعه کنند و ممکن است یا این طرح توسعه یابد یا به کلی جمع‌آوری شود. تا مطالعات انجام نشود و خبرگان نظر ندهند نمی‌توانیم در این خصوص نظر دهیم.

تشکری هاشمی با بیان اینکه مطالعات ترافیکی نشان می‌دهد که چه میزان خودرو باید در محدوده‌های طرح ترافیک تردد کنند، یادآور شد: قرار نیست ما طرحی ارائه دهیم و مقرر شده شهرداری طرح خود را در این زمینه ارائه دهد. ما حتما با کارشناسان و خبرگان در این زمینه صحبت خواهیم کرد و مشورت خواهیم گرفت.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در چند ماه باقی مانده طرح ترافیک در شورای ترافیک بررسی می‌شود، خاطرنشان کرد: تصویب این طرح تا پایان امسال به نظر غیر‌ممکن می‌رسد اما امیدواریم زودتر به نتیجه برسد. هرچند باید زیرساخت‌های فنی و اجتماعی طرح فراهم شود تا رضایتمندی عمومی را به دنبال داشته باشد.

وی به اجرای شبکه‌های بزرگراهی اشاره کرد و افزود: شبکه اصلی در تهران ایجاد شده و نیازی به اجرای پروژه‌های بزرگ مقیاس نداریم. چراکه ما نباید میل به استفاده از خودروها را با توسعه بزرگراه‌ها و ساخت پارکینگ‌ها و اقداماتی از این قبیل افزایش دهیم. شاید بزرگراه‌ها در چند ماه اول خلوت باشند اما بعد از چند ماه می‌‌‌بینیم که نه تنها به وضعیت قبل بازنگشته‌ایم بلکه مردم را تشویق می‌کنیم که با خودروی شخصی در این بزرگراه‌ها تردد کنند. کشورهای قدرتمندتر و ثروتمندتر به سمت حمل‌ونقل عمومی رفته‌اند تا مشکلات را حل کنند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
https://akhbartimes.ir/sitemap_index.xml