میوه فروشی، کمیاب ترین مغازه هانگژو / از دندان اژدها تا خربزه خاردار/ اینجا خبری از «کیلو» نیست!
یکی از مشاغل اصلی در فرهنگ ما میوه فروشی است، اما به ندرت غذای اصلی را از میوه درست می کنیم!
به گزارش اخبار تایمز؛ یکی از عادات جالب مردم چین خوردن غذاهای مختلف و پختن آنها با میوه های مختلف است. در اینجا میوه های رایج و معمولی – که در کشور ما هم یافت می شود – وجود دارد، البته با تفاوت های آشکار در ابعاد، مثلاً انگورهای اینجا هر خوشه ۲، ۳ کیلو وزن دارند و هر خوشه به اندازه یک نارنگی است!
علاوه بر این، میوه هایی که ما ایرانی ها از آن ها اطلاعی نداریم; از ظاهر تا طعم، این میوه ها برای ما کاملا جدید هستند. از برخی از این میوه ها صبحانه درست می کنند، درست مثل نقش تخم مرغ در املت! البته به جز میوه ها که به صورت خام و طبیعی جزء ثابت هر میز صبحانه هستند.
این میوه ها نام های جالبی هم دارند. از دندان های اژدها گرفته تا پتایا یا دانهول که البته نام بین المللی آنهاست و خود چینی ها هم تلفظ جالب دیگری دارند.
این میوه ها با ظاهری جالب و ابعاد بزرگ در غذاهای مختلف صبحانه، ناهار و شام حضور پررنگی دارند و چینی ها به وفور از میوه ها استفاده می کنند اما شاید جالب ترین موضوع خود میوه فروشی باشد!
در شهر بزرگی مانند هانگژو، میوه فروشی های بسیار کمی وجود دارد و برای پیدا کردن آن باید کیلومترها رانندگی کنید!
در اینجا هایپرمارکت ها نقش اصلی را در رساندن غذا به مردم ایفا می کنند. هر آنچه را که نیاز دارید در سوپرمارکت پیدا خواهید کرد، اما اگر مانند ما به دنبال یک مغازه مخصوص میوه یا سبزیجات هستید، باید نیمی از روز خود را بگذرانید و در خیابان ها پرسه بزنید.
و جالب اینجاست که در این مغازه ها میوه را دانه بندی می کنند و اساسا چیزی به نام ترازو وجود ندارد! و البته تک تک میوه ها در بسته بندی های زیبا و شیک قرار می گیرند تا شما از این بسته بندی انتخاب کنید.
و البته روش های سنتی مثلا ما ایرانی ها اینجا برای هندوانه اصلا صدق نمی کند! چون نمی تونی میوه رو از بسته اش باز کنی و بزنی ببینی صدای طبل می ده یا نه!