۷ خوراکی که از تنبلی در زمستان جلوگیری می کند
در روزهای سرد سال اغلب بدن بی حس می شود و فرد احساس بی حالی و تنبلی می کند. چه این تنبلی ناشی از فصل باشد یا احساس ذاتی بودن در زیر پتو، تنبلی طولانی مدت می تواند نگران کننده باشد.
به گزارش اخبار تایمز؛ اگر در فصل زمستان احساس بیحالی میکنید، در اینجا چند غذای رایج وجود دارد که سطح انرژی شما را در فصول سرد باز میگرداند و رژیم غذایی روزانهتان را با مواد مغذی مورد نیاز برای جلوگیری از تنبلی حفظ میکند.
غلات کامل بیشتر بخورید
اولین و مهمترین عامل برای غلبه بر تنبلی، تغییر رژیم غذایی به سمت غلات کامل مانند برنج قهوه ای، جو دوسر و گندم کامل است. مصرف این غذاها کربوهیدرات های پیچیده مورد نیاز بدن را تامین می کند و آزاد شدن آهسته انرژی را تضمین می کند و به حفظ سطح قند خون پایدار کمک می کند.
پروتئینهای بدون چربی
افزایش مصرف پروتئین نیز می تواند به افزایش سطح انرژی کمک کند. منابع پروتئین بدون چربی شامل مرغ، ماهی، پنیر توفو، لوبیا و تخم مرغ است. این غذاهای پروتئینی به حفظ توده عضلانی کمک می کند و منبع انرژی ثابتی را فراهم می کند.
مرکبات
مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند که به تقویت ایمنی و همچنین بهبود سلامت متابولیک (سوخت) کمک می کنند.
آجیل و دانهها
آجیل و دانه هایی مانند بادام، گردو و تخمه کدو تنبل بخورید. آنها منابع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و مواد مغذی ضروری هستند.
سبزیجات ریشهای
سبزیجات ریشه ای مانند سیب زمینی شیرین، هویج و چغندر نه تنها خوشمزه و آرامش بخش هستند، بلکه منبع خوبی از کربوهیدرات ها برای انرژی پایدار هستند.
میوهها و سبزیجات
از انواع میوه ها و سبزیجات رنگارنگ غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها استفاده کنید. میوه ها و سبزیجات می توانند به تقویت سیستم ایمنی و سطح انرژی کلی شما کمک کنند.
ماهیهای چرب
ماهی های چرب مانند سالمون و قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای ایمنی و سلامت مغز مفید است و می تواند خلق و خو و انرژی را بهبود بخشد.