پخت کباب با کباب پز گازی بهتر است ؟

فرض کنید شما یک میهمانی ترتیب داده اید و برای پختن کباب ، وقت زیادی ندارید . اگر بخواهید با ذغال کباب را پپزید حداقل یک ربع الی ۲۰ دقیقه طول می کشد . و شما مجبور هستید به مهمان های خود گرسنگی دهید اما اگر شما یک وسیله ای داشته باشید که دیگر نیاز به ذغال نداشته باشد و به راحتی بتوانید از ان استفاده کنید.

اگر که بخواهید ان را روی اجاق گاز بپزید که قطعا یا میسوزد یا بوی دود می گیرد . درست است کباب پختن با ذغال مزه دیگری می دهد ولی به کار هایی که باید برای پختن کباب با ذغال بکنی نمی ارزد . 

کباب پز گازی است و بوی دود به غذای شما نمی دهد

حالا برای پختن کباب از چه وسیله ای استفاده کنیم ؟

برای پختن کباب باید وسیله ای باشد که دیگر نیاز به ذغال نداشته باشد . گازی باشد ، شعله مستقیم اتش نداشته باشد ، بتواند هرچقدر که می خواهید کباب بپزید و … .نام این وسیله کباب پز است که با شعله گاز کار می کند دارای قابلیت پختن مداوم کباب و جوجه را دارد و به هیچ عنوان غذای شما بوی دود و مزه سوختگی نمی دهد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
https://akhbartimes.ir/sitemap_index.xml