با کسانی که در هیئت با حجاب نیستند چه کنیم؟
این روزها که با کمی بلاتکلیفی در هیئت مدیره روبرو هستید، گزینه هایی مانند دوستی و مهربانی، هشدار احساسی مثبت و دلسوزانه، هشدار شناختی، اخم و عصبانیت و برخورد با مدیریت یا حتی تماس با پلیس روی میز می آید، چه گزینه ای پیش روی شماست. باید استفاده کرد؟
به گزارش اخبار تایمز ، در گذشته های نه چندان دور، یک رسم قدیمی بین مشت های تند و تیز وجود داشت. همان لوطی های محله که با اینکه لات هستند اما از اول محرم تا آخر صفر ادب و احترام آقا عبدالله علیه السلام را حفظ کردند و پرچم عزای حسین علیه السلام خط قرمزشان بود.
لوطی ها نیز حرمت مجلس عزاداری امام حسین (ع) را حفظ کردند.
آنچه در زندگی بسیاری از این لوطی ها جالب است این است که عاقبت به خیر شد، آن هم به برکت ادب با سیدالشهداء علیه السلام. در واقع اگر ستارگان ادب و جوانمردی نسبت به عزاداری امام حسین (ع) مانند طیب، رسول ترک، علی گندابی و… نبود، شاید هیچ گاه عاقبت به خیر نمی شد.
اما این روزها گویا برخی فراموش کرده اند که شرط حضور در هیئت امام حسین (ع) ادب و احترام است. آن عزادار حسینی چه مرد و چه زن باید حرمت خون خدا را حفظ کند. این روزها که شاهد حضور افراد بی حجاب در برخی هیئت ها هستیم، چگونه باید با او برخورد کرد و به او گفت که این مجلس عزاداری مقدس است؟ حجتالاسلام هادی عجمی، کارشناس فقه تربیتی درباره این چالش فراگیر این روزها میگوید: در مواجهه با چنین اقدام ضد ارزشی میتوان دو طرف را برای شورا متصور شد. اولین دیدگاه هیئت مدیره که به شدت به این موضوع می پردازد. در ابتدای ورودی، خادمانی هستند که از ورود این گونه افراد جلوگیری می کنند; البته سعی می کند تا حد امکان احترام بگذارد، اما قاطعانه از هنجارشکنی جلوگیری می کند. دیدگاه دوم هیئتی است که برای جذب حداکثری اقدامی نمی کند و تصورشان این است که با این کار همه زیر پرچم امام حسین (ع) می آیند.
صحبت های حجت الاسلام هادی عجمی از راهکارهای حفظ حرمت عزاداری حسینی
۲ دیدگاه متضاد برای مواجهه با چالش حجاب در نقاشی
وی می افزاید: اما مشکل دیدگاه اول این است که گاهی هیئت در خیابان رد می شود یا شرایط دیگری وجود دارد که تمرکز بر مدیریت نظارت را سخت می کند و افراد می توانند از کنترل خارج شده و وارد شوند! از سوی دیگر، برخی افراد (هرچند کوچک) ممکن است مغرضانه باشند و برای برهم زدن اوضاع برنامه ریزی کنند. این بدان معناست که دستور کار آنها ایجاد تنش و درگیری با خداست.
حجت الاسلام عجمی بیان می کند: اشکال دیدگاه دوم این است که اگر توجیه این است که در گذشته همه زیر پرچم امام حسین علیه السلام بودند (که حرف صحیح است) اما اگر مستی وارد مجلس شود. امام حسین (ع) در حالی که مشروب می نوشید وارد مجلس نشد و حرمتش را حفظ کرد، سخنش این بود که «لَمْ أَحَبُّ عَلَیْهِ عَلَیْهِ مِنْ أَعْدَدُ/مَا یَعْبُهُ مِیمْ أَنْ یَحْفَهُ». آنها می دانستند که “کسی که حزب مومنان را نگه دارد/خداوند او را در همه حال حفظ می کند”; ولى کسى که با همان حال گناه آشکار وارد مجلس امام حسین علیه السلام مى شود و اصرار مى ورزد که بداند یا نداند، این حالت شرط دخول نیست.
بالاخره این روزها ضدانقلاب هم روی این افراد متمرکز شده و سعی دارد برای پیشبرد اهداف خود، دشمنان اهل بیت را در جمع این محبین غافل اهل بیت وارد اجتماع کند. از عادی سازی گناه بی حجابی تا ایجاد اغتشاش و درگیری در میان عزاداران. تیمی که به این نیرنگ دشمن توجهی نمی کند، عملا زمین بازی را برای آنها آماده کرده است.