نظریه عجیب وزیر ارتباطات: جذب کاربران خارجی برای پیام‌رسان‌های بومی

وزیر ارتباطات در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس، گزارشی از اقدامات و برنامه‌هایش ارائه کرد.

وزیر ارتباطات در دیدار با نمایندگان مجلس اعلام کرد در تلاش هستند تا با حمایت از پیام‌رسان‌های بومی، این پلتفرم‌ها بتوانند مورد اقبال کاربران خارجی قرار بگیرند.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «عیسی زارع‌پور» در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گزارشی از اقدامات انجام‌شده ارائه و دغدغه‌های نمایندگان را بررسی کرد.

او با اشاره به فعالیت پیام‌رسان‌های بومی و توسعه آنان گفت: «در برنامه داریم که با حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، بتوانند بهترین خدمات را به مردم عزیز ارائه دهند و بتوانند  مورد اقبال کاربران خارجی  هم قرار گیرند.»

هنوز آماری از کابران خارجی حاضر در پیام‌رسان‌های بومی اعلام نشده است، اما زارع‌پور در آخرین حضور خود در بین اصحاب رسانه حوزه فناوری اعلام کرده بود تعدادی کاربر خارجی نیز در این پلتفرم‌ها حضور دارند.

وزیر ارتباطات درباره دغدغه نمایندگان درزمینه حفظ داده‌های مردم در پلتفرم‌های داخلی نیز مجدداً وعده داد تا لایحه «حفاظت از داده‌های کاربران در فضای مجازی» به‌زودی به مجلس ارسال شود. بنابر گفته زارع‌پور، این لایحه در وزارت ارتباطات نهایی شده است و به‌زودی پس از بررسی در دولت، به مجلس فرستاده خواهد شد.

او بر این باور است که با تصویب نهایی لایحه حفاظت از داده‌های کاربران در فضای مجازی نگرانی مردم در این حوزه نیز رفع می شود.

نظریه عجیب وزیر ارتباطات: جذب کاربران خارجی برای پیام‌رسان‌های بومی

وزیر ارتباطات توسعه شبکه ملی اطلاعات، پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها، پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، توسعه صنعت فضایی و توسعه ارتباطات روستایی را از اولویت‌های برنامه‌های دولت در این دوره برشمرد و گفت: «۳ هزار خدمت توسط دستگاه‌های دولتی در پنجره واحد ارائه می‌شود. با الکترونیکی و هوشمند‌شدن خدمات، مردم از طریق یک کانال می‌توانند با تمام دولت در ارتباط باشند.»

وی همچنین به فعالیت‌های حوزه فضایی نیز اشاره نمود و عنوان کرد در سال جاری پرتاب‌هایی را در برنامه خود دارند: «امسال ان‌شاءالله سال پرباری برای صنعت فضایی کشور خواهد بود.»

در ادامه این جلسه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز موضوعاتی را مانند تسریع در شبکه ملی اطلاعات، توسعه ارتباطات ثابت، توسعه آموزش‌های مجازی، تأمین امنیت اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی و توسعه و افزایش کیفیت ارتباطات روستایی را مطرح کردند.

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
https://akhbartimes.ir/sitemap_index.xml